Mammutfenyő Balkány Praxisközösség

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Önök településén is elindul a

HÁROM GENERÁCIÓVAL AZ EGÉSZSÉGRÉT PROGRAM

 

2019. július 01-jén az Önök településén is elindult Magyarország legnagyobb komplex népegészségügyi programja, melynek célja az alapellátás fejlesztése. Az „Mammutfenyő Balkány Praxisközösség” balkányi háziorvosai: Dr. Svéda Melinda, Dr. Katona Melinda és Dr. Holubán József. A Nyíregyházán működő praxisok: Dr. Lipóczki Péter és Dr. Agárdy Miklós.

A projektben megvalósuló feladataink között szerepel a különböző koszorúér betegségek korai felismerése, az emelkedett kardiovaszkuláris (szív-, érrendszeri betegségek) rizikójú páciensek kiszűrése és ellátása, a daganatos betegségek kialakulásának megelőzése, valamint a túlsúlyos gyerekek kiszűrése és a mozgás, aktív élet népszerűsítése.

Valamennyi háziorvosi ellátás keretében végzett szűrést kockázatbecslés követ, mely eredményének figyelembevételével helyben nyújtott többletszolgáltatásokat vehetnek igénybe. Szakembereink (dietetikus, gyógytornász, mentálhigiénés- és népegészségügyi szakemberek) szolgáltatásait térítésmentesen vehetik igénybe lakóhelyükön. Fontos célkitűzésünk a dohányzás visszaszorítása, az ebből eredő megbetegedések csökkentése, a dohányzásra való rászokás megelőzése. Az egészséges életmód kialakításával melyhez segítséget nyújtanak szakembereink célunk a cukorbetegség és az elhízás előfordulásának csökkentése a lakosság minden korcsoportja számára.

 

Érdeklődjön a programban való részvételről és az ingyenes szűrővizsgálatokról, többletszolgáltatásokról háziorvosánál.

 

„Mammutfenyő Balkány” Praxisközösség munkatársai

 


Kiemelt partnerünk
MEDHUSA CERALBIN
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2024 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés