Pályaorientációs program

Pályaorientációs program

Az 2018-ban elindított 'A patika világa gyerek szemmel' programunk sikere nyomán 2023-ban útjára indítottuk Pályaorientációs Programunkat. Ez a program kifejezetten a nagyobb korú, iskolás gyerekek számára készült, hogy betekintést nyújtson nekik a patika mindennapi életébe. A program során a diákok nem csak megismerhetik a gyógyszertár működését, de személyesen is találkozhatnak gyógyszerészekkel és gyógyszertári asszisztensekkel, valamint testközelből is megnézhetik a futurisztikus Rowa Patikarobotunk működését.
 
Az alábbi programokat kínáljuk:
  • a gyógyszertár működésének bemutatása
  • kapszulázás félautomata készülékkel
  • kenőcs készítés
  • ismerkedés a patikai labormunkával
  • Rowa gyógyszertári robot "etetés"
A patikai tevékenységek mellett a program része az egészséges életmód népszerűsítése is, így a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy egészséges szendvicseket készíthessenek maguknak a Hova tűnt Sanyi? üzletben. Ez a tevékenység tovább szélesíti a gyerekek látókörét a gyógyszerészet és egészségügy témakörében, miközben logisztikailag is hozzájárul a program sima lebonyolításához, hiszen segít eloszlatni a résztvevőket a különböző helyszíneken, így elkerülve a túlzott zsúfoltságot.

A foglalkozás körülbelül 2 óra időtartamú és az iskolás csoportok számára díjmentes.
 
Helyszín: 100 éves Patika, 4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1
 
A programra előzetes bejelentkezés és egyeztetés szükséges az alábbi lehetőségen:
 
Pusztai Barbara: 06 70/8858116
 
Bízunk benne, hogy ajánlatunkkal új dimenziókat nyitunk meg az iskolai tanulási élményben. Célunk, hogy a diákokat egy pozitív, egészségtudatos szemléletmód felé irányítsuk, ami nemcsak a jelenben segíti őket, hanem inspirációt adhat a jövőbeli pályaválasztásuk során is.
 
A fotókat galériánkban tekinthetik meg. 

Kiemelt partnerünk
MEDHUSA CERALBIN
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2024 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés