Ügyesek voltak a nagycsoportos ovisok
2019.04.25 2019.04.25

A nyíregyházi Eszterlánc Északi Óvoda Süni csoportja volt a 100 Éves Patika vendége április 25-én, csütörtökön. A nagycsoportosok remekül érezték magukat és nagyon ügyesek voltak – munkatársaink nem tudtak olyan kérdést feltenni, amire ne tudták volna a választ. Már a foglalkozást felvezető közös varázslat is kiválóan sikerült, a jól alkalmazott varázsigének köszönhetően nyom nélkül, talán csak egy kis mentolillatot hátrahagyva tűnt el a kámfor a mozsarakból.

A három csoportra osztott „sünik” ezután a patika orvosi vizsgálószobájában található eszközökkel ismerkedtek, mondókáztak-énekeltek, közben megtornáztatták az agyukat és az izmaikat egyaránt, valamint a laboratóriumban kézkrémet kevertek, amihez ők választhatták ki a nekik tetsző illóolajat (persze, csak miután felismerték a levendula, a menta és a citrom illatát).

A patika világa gyermekszemmel egy ingyenes, óvodásokat célzó foglalkozás, amin előzetes bejelentkezés után vehetnek részt a csoportok. Célja, hogy a kicsik kötetlen formában, az érdekes és vicces feladatok teljesítése közben megismerjék és megszokják az orvosi rendelő és a gyógyszertár atmoszférájával, és ne féljenek a fehér köpenyesek világától.

A fotókat galériánkban tekinthetik meg.

4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2021 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés