Tájékoztató kisfilmek a koronavírus-járvány idejére
2020.05.08 2020.04.08

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közzétett kettő darab lakossági tájékoztató kisfilmet, melyben olyan fontos tanácsokat osztanak meg, melyeket érdemes mindenkinek megfogadnia a koronavírus-járvány idején!

 

 

 Az első kisfilmben dr. Hankó Zoltán kamarai elnök a gyógyszereket kiváltó honfitársaink számára több hasznos tanácsot ad, Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott pedig köszönetet mond a gyógyszerészeknek és gyógyszertári asszisztenseknek a helytállásáért. Az általános tájékoztató mellett, a cukorbetegekhez is külön készítettek tájékoztató kisfilmet a Magyar Diabetes Társasággal közösen!

A második videóban dr. Kempler Péter a Társaság elnöke hangsúlyozza, a cukorbetegek különleges helyzetben vannak a járvány esetén, azonban a megfelelő vércukor beállítás, a diabetes jó anyagcserehelyzete segíthet abban, hogy minél kisebb eséllyel kapják el a koronavírus-fertőzést. Az innovatív kezelésekre, inzulinkezelésre vonatkozó szakorvosi javaslatok érvényessége a veszélyhelyzet idején meghosszabbodik, ezekért a papírokért nem kell elmenni a diabetológushoz.

A cukorbetegekhez és családjukhoz szóló videó az alábbi linken tekinthető meg:
Tájékoztató kisfilm cukorbetegeknek

Vigyázzunk egymásra, és segítsünk egymásnak! 

Kiemelt partnerünk
MEDHUSA
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2022 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés