Segítsen nevet találni a patikarobotunknak!
2020. 12. 22.

Az ősszel beépített patikarobotunk mostanra teljes mértékben „beilleszkedett” és maximális kapacitással működik, így körülbelül 22 ezer gyógyszert tárol és rendszerez. Amellett, hogy többféle szempont, így például lejárati idő szerint is csoportosítja a termékeket, a leggyakrabban vásárolt készítményeket közelebb teszi a kiadóablakhoz, hogy minél gyorsabban hozzájuthassanak azokhoz vevőink.

Használatával az átlagos kiszolgálási időnk jelentősen csökkent, a korábbi kilenc perc 7,5-re rövidült, ami önmagában nem tűnhet soknak, de ha úgy nézzük, hogy egy hónapban körülbelül nyolcezer vásárlót szolgálunk ki, éves szinten nyolc és fél napot (!) spórolunk. A robotot magunk között Rowa Robinak hívjuk, de szeretnénk neki hivatalosan is nevet adni, így azt kérjük, írják meg kommentben az ötleteiket.

Frissült a törzsvásárlói applikációnk, mellyel regisztrált vevőink nyolc százalék engedményt kapnak minden állami támogatás mentes termékünk árából. Vásárlóinknak nincs más teendőjük, mint újra bejelentkezni az alkalmazás nyitófelületén, s ismét igyénybe vehetik a kedvezményt. A megújult applikációnak köszönhetően első kézből juthatnak a patikát érintő információkhoz. 

Az ünnepek alatt a nap 24 órájában várjuk vásárlóinkat, így szenteste és újévkor is.

Kiemelt partnerünk
MEDHUSA CERALBIN
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2024 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés