Mammutfenyő Balkány Praxisközösség

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Önök településén is elindul a

HÁROM GENERÁCIÓVAL AZ EGÉSZSÉGRÉT PROGRAM

 

2019. július 01-én az Önök településén is elindult Magyarország legnagyobb komplex népegészségügyi programja, melynek célja az alapellátás fejlesztése. Az „Mammutfenyő Balkány Praxisközösség” balkányi háziorvosai: Dr. Svéda Melinda, Dr. Katona Melinda és Dr.Holubán József. A Nyíregyházán működő praxisok: Dr. Lipóczki Péter és Dr. Agárdy Miklós.

A projektben megvalósuló feladataink között szerepel a különböző koszorúér betegségek korai felismerése, a magas szív- és érrendszeri kockázatú páciensek kiszűrése, és ellátása, daganatos betegségek kialakulásának megelőzése, valamint a túlsúlyos gyerekek kiszűrése és a mozgás aktív élet népszerűsítése.

Valamennyi háziorvosi ellátás keretében végzett szűrést kockázat becslés követ, mely eredmény figyelembe vételével helyben nyújtott többletszolgáltatásokat vehetnek igénybe. Szakembereink dietetikus, gyógytornász, mentálhigiénés- és népegészségügyi szakemberek, akiknek a szolgáltatásait térítés mentesen vehetik igénybe lakóhelyükön. Fontos célkitűzésünk a dohányzás visszaszorítása, az ebből eredő megbetegedések csökkentése, a dohányzásra való rászokás megelőzése. Az egészséges életmód kialakításával - melyhez segítséget nyújtanak szakembereink- célunk a cukorbetegség és az elhízás előfordulásának csökkentése a lakosság minden korcsoportja számára.

 

Érdeklődjön a programban való részvételről és az ingyenes szűrővizsgálatokról, többletszolgáltatásokról háziorvosánál.

 

„Mammutfenyő Balkány” Praxisközösség munkatársai

 


Kiemelt partnerünk
MEDHUSA
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2022 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés