Hová Tűnt Sanyi? Élelmiszer bolt, Reggeliző és Brunch étterem

élelmiszer bolt | reggeliző és brunch étterem

Videó lejátszása
videó megtekintése Videó lejátszása
kellemes környezet,
különleges ízek
Nyíregyháza szívében
Az idők és a helyek változnak, az egykori húsbolt ma már élelmiszerüzlet és kávézó. S hogy miért ez lett a bolt neve? Nos, akik először térnek be hozzánk, szinte kivétel nélkül azt kérdezik:
Hova tűnt Sanyi?
Változatos reggeli ételek
Változatos reggeli
ételek
Kiváló minőségű élelmiszerek
Kiváló minőségű
élelmiszerek
Rendszeres havi akciók
Rendszeres havi
akciók
Varázslatos, egyedi hangulat
Varázslatos, egyedi
hangulat
nyitva minden nap06:30-21:30
Ízletes szendvicsek
Ízletes szendvicsek
kávék
Friss, helyben sütött
Friss, helyben sütött
pékáru
Élelmiszerek, tejtermékek
Élelmiszerek, tejtermékek,
különlegességek
Helyben is fogyaszthatod
Helyben is
fogyaszthatod

Történetünk

Negyven év hosszú idő. Ezalatt felnőnek és családot alapítanak a gyerekek, vannak azonban biztos pontok az ember életében: ilyen volt a Hatzel téri mészárszék is, pultja mögött Urbán Sándorral, aki közel négy évtizeden át igyekezett a vásárlói kedvében járni.

Kemecsén született 1962-ben, Beszterecen nőtt fel, 1979-ben végzett a nyíregyházi kereskedelmi szakközépiskolában élelmiszer-, hús-hentesáru eladóként. Nyíregyházán helyezkedett el, ám amikor lehetősége nyílt arra, hogy a maga ura legyen, nem sokat hezitált: 1982-ben falubeli barátjával és kollégájával közösen kibérelték a Hatzel téri mészárszéket. Egyedül – ha kellett, családi segítséggel – vitte az üzletet 1994-től, s nem sokkal később meg is vásárolta. Peregtek az évek, nőttek a gyerekek, fia és lánya egyaránt felnőtt, majd megszületett az első unoka. Ő pedig 2021-ben úgy határozott, hogy ideje lezárni élete ezen szakaszát. Amikor lehetősége adódott rá, némi gondolkodás után búcsút mondott a megyeszékhely egyik legpatinásabb húsboltjának.

„Minden nehézségével együtt ez egy szép időszak volt az életemben. Szeretem a szakmámat, a vevőimet, akik nemcsak a környékről, hanem a város másik feléről és vidékről is bejártam hozzám. Lassanként meg- és kiismertem őket, hogy ki mikor fog jönni, és mit visznek szívesen. Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne köszönne rám egy ismerős arc a boltból, ez pedig nagyon jó érzés.”

Az idők és a helyek változnak, az egykori húsbolt ma már élelmiszerüzlet. S bár már nem ő áll a pult mögött, a legendás Urbán-féle kolbász is csak ínycsiklandozó emlék, munka- és emberszeretete, vevőközpontúsága mindannyiunk számára példaértékű. S hogy miért ez lett a bolt neve? Nos, akik először térnek be hozzánk, szinte kivétel nélkül azt kérdezik: Hova tűnt Sanyi? Hozzá hasonlóan szeretnénk mi is egy biztos ponttá válni Nyíregyházán, s reméljük, hogy a vásárlás mellett örömmel fogyasztanak el nálunk egy finom kávét vagy szendvicset.

Élelmiszer Kávé Szendvics Hová Tűnt Sanyi? - Étterem, Élelmiszer Hová Tűnt Sanyi? - Étterem, Élelmiszer
Nézz be hozzánk különlegességekkel várunk!
Hova tűnt Sanyi? - ÉLELMISZER BOLT | REGGELIZŐ ÉS BRUNCH ÉTTEREM

Kiemelt partnerünk
MEDHUSA CERALBIN
4400 Nyíregyháza Hatzel tér 1.
Nyitva: 0-24 minden nap!
2018-2024 www.100evespatika.hu Minden jog fenntartva!
powered byForweb - Weboldal készítés